Welke airco kopen

Welke airco kopen

Het soort airco dat u nodig heeft, is afhankelijk van het aantal ruimtes dat u wilt gaat verkoelen of verwarmen met een airco. Wanneer dit maar één ruimte is, dan is een single-split airco voldoende. Zijn dit meerdere ruimtes, dan heeft u een multi-split airco nodig.

Waarom een airco kopen?

 • Energiekosten verminderen: Een airco verbruikt geen gas, maar verwarmt volledig elektrisch. Hierdoor heeft u minder last van de stijgende gasprijzen.
 • Zowel verwarmen als koelen: Met een airco kunt u zowel verwarmen als koelen. De combinatie van beide is een groot voordeel ten opzichte van een reguliere cv-ketel of warmtepomp.
 • Verhoogd het wooncomfort: Doordat u zowel kunt verwarmen als koelen met een airco is het zowel in de zomer als winter een aangenaam klimaat in huis.
 • Gezonde lucht in huis: Een airco filtert de lucht. Hierdoor heb je met een airco altijd gezonde, schone lucht in huis.
Vraag direct offerte aan!

Bent u toe aan een aangenaam klimaat in huis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Reviews City Airco

  • Familie Meeuwsen
  • Nieuwegein

  Top mensen, vanaf offerte aanvraag tot realisatie hebben ze alles goed uitgevoerd, de monteurs waren ook erg vriendelijk, een echte aanrader!

  • Roelofs
  • Doetinchem

  Na een kapotte airco van 12 jaar oud hebben wij City Airco benaderd voor een offerte, van advies tot realisatie gewoon met 1 woord perfect. We hadden een hele andere airco op ogen, maar naar advies van City Airco hebben we het nu een veel beter klimaat in onze slaapkamers.

  • Jasmijn
  • Leeuwarden

  In de zomers werd ons slaapkamer op zolder enorm warm. Gebeld met City Airco, na een bezoek aan huis hebben ze ons goed geadviseerd. Resultaat, een aangenaam klimaat en we kunnen weer heerlijk slapen.

  Gratis advies op maat

  U heeft interesse in airconditioning? We hebben volop kennis en ervaring en een uitgekiend assortiment. We combineren kwaliteit met service en aantrekkelijke prijzen. In een gratis adviesgesprek gaan we vrijblijvend in op de mogelijkheden die wij voor u hebben. Natuurlijk houden we rekening met uw woning, uw woonwensen en uw gezinssamenstelling. Zo realiseren we optimaal wooncomfort.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close