Airconditioning

Airconditioning

Gezonde, frisse lucht is van levensbelang. Onze airconditioning brengt daarom niet alleen de lucht op de juiste temperatuur, ze zorgt ook voor de juiste vochtigheid en zuivert de lucht die u inademt. Dankzij airconditioning voelt u zich beter en bent u een stuk productiever. Onze airconditioningsystemen kunnen naast koeling ook voor verwarming zorgen. De airco onttrekt warmte aan de buitenlucht, zelfs als het vriest. Wanneer de airconditioning voor de verwarming zorgt kunt u de verwarming laag houden, wat een besparing oplevert op uw energiekosten. Wij bieden verschillende single- en multisplitsystemen. De capaciteit is afhankelijk van warmtebelasting, aantal personen en ligging van de woning of het pand. Uiteraard leveren wij ook VRV systemen voor de zakelijke markt. Wanneer u een multisplitsysteem hebt laten installeren is het tevens mogelijk dat u in diverse kamers kunt koelen of verwarmen. Zo hoeven niet alle kamers in de woning of het pand dezelfde temperatuur te krijgen.

Binnen deze branche zijn de Mitsubishi airco's, LG airco's, Daikin airco's en de Haier airco's erg populair. Vooral de eerste twee merken zijn bekend onder de mensen. Dus mocht je een airco willen kopen dan kan je ook even contact met ons opnemen voor het beste advies.

Airco Lijn Airconditioning

Positief effect voor ouderen en longpatiënten

Ouderen en mensen met een chronische longziekte hebben een verlaagde weerstand zijn bevattelijker voor diverse ziektes. Een goede airconditioning kan een positief effect hebben op het ziektebeeld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Waarom Airconditioning in huis?

Een airconditioning-installatie is een waardevolle investering. Het verhoogt je woonplezier en doet wonderen voor je humeur op een subtropische zomerdag. En met een airco die je huis ook kan verwarmen bespaar je op je traditionele stookkosten. Behoorlijk multifunctioneel dus; een airco-installatie.

Vraag direct offerte aan!

Bent u toe aan een aangenaam klimaat in huis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Reviews City Airco

  • Familie Meeuwsen
  • Nieuwegein

  Top mensen, vanaf offerte aanvraag tot realisatie hebben ze alles goed uitgevoerd, de monteurs waren ook erg vriendelijk, een echte aanrader!

  • Roelofs
  • Doetinchem

  Na een kapotte airco van 12 jaar oud hebben wij City Airco benaderd voor een offerte, van advies tot realisatie gewoon met 1 woord perfect. We hadden een hele andere airco op ogen, maar naar advies van City Airco hebben we het nu een veel beter klimaat in onze slaapkamers.

  • Jasmijn
  • Leeuwarden

  In de zomers werd ons slaapkamer op zolder enorm warm. Gebeld met City Airco, na een bezoek aan huis hebben ze ons goed geadviseerd. Resultaat, een aangenaam klimaat en we kunnen weer heerlijk slapen.

  Gratis advies op maat

  U heeft interesse in airconditioning? We hebben volop kennis en ervaring en een uitgekiend assortiment. We combineren kwaliteit met service en aantrekkelijke prijzen. In een gratis adviesgesprek gaan we vrijblijvend in op de mogelijkheden die wij voor u hebben. Natuurlijk houden we rekening met uw woning, uw woonwensen en uw gezinssamenstelling. Zo realiseren we optimaal wooncomfort.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close