Airco bijvullen vanaf € 200,- incl. voorrijkosten

Airco bijvullen vanaf € 200,- incl. voorrijkosten

Heeft u een oud airconditioningssysteem met oudere gastypes, zoals de R407c (2004/2005), R410a (2008) of het huidige R32-gastype, dat niet meer naar behoren werkt? In plaats van direct te investeren in een nieuw systeem, bieden wij u de mogelijkheid om uw oude airconditioning te laten bijvullen. Dit is niet alleen een duurzamere oplossing, maar het bespaart u ook nog eens op de kosten.

Wat is bijvullen en waarom is het een goed optie? Bijvullen van een airconditioningssysteem houdt in dat het koelmiddel, zoals R407c, R410a of R32, wordt aangevuld om het systeem weer optimaal te laten functioneren. Dit is een efficiënte manier om de levensduur van uw oude airco te verlengen en te voorkomen dat u een geheel nieuw systeem moet aanschaffen.

Waarom zou u kiezen voor het bijvullen van uw airco in plaats van het vervangen ervan? Hier zijn een paar belangrijke redenen voor:

Duurzaamheid: Door oude airconditioningssystemen bij te vullen, draagt u direct bij aan een duurzamere wereld. Het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van uw apparatuur is een effectieve manier om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Kostenbesparend: Het bijvullen van uw airco is aanzienlijk voordeliger dan het kopen en installeren van een nieuw systeem. U bespaart niet alleen op de aanschafkosten, maar ook op de kosten van installatie en eventuele aanpassingen aan uw huidige infrastructuur. Bijvullen van specifieke gastypes:

R407c (2004/2005): City Airco is gespecialiseerd in het bijvullen van oudere airconditioningssystemen, waaronder R407c. Onze ervaren technici weten precies welke stappen ze moeten nemen om deze specifieke gastype correct bij te vullen, rekening houdend met alle STEK veiligheidsvoorschriften. R410a (2008): Als u een airconditioningssysteem heeft dat gebruik maakt van het R410a-gastype, kunt u ook bij ons terecht voor bijvullen. Onze professionals zorgen ervoor dat uw systeem weer optimaal functioneert, met aandacht voor de juiste drukniveaus en koelcapaciteit.

R23 (huidig gastype): Het R32 gastype wordt steeds populairder vanwege zijn lagere milieu-impact. Bij City Airco hebben we de expertise om uw airco die R32 gebruikt bij te vullen. Onze technici zorgen ervoor dat uw systeem efficiënt werkt en voldoet aan de geldende milieunormen.

"U kiest voor City Airco vanwege onze professionaliteit, landelijke dekking en onze klantgerichte aanpak"

Als u op zoek bent naar een duurzame en kosteneffectieve oplossing voor uw oude aironditioningssysteem, overweeg dan het bijvullen ervan. Bij ons kunt u rekenen op professionele service en technische expertise ongeacht het gastype van uw systeem. Neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier of telefonisch.

Airco Lijn Airconditioning

Vraag direct offerte aan!

Bent u toe aan een aangenaam klimaat in huis? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Reviews City Airco

  • Familie Meeuwsen
  • Nieuwegein

  Top mensen, vanaf offerte aanvraag tot realisatie hebben ze alles goed uitgevoerd, de monteurs waren ook erg vriendelijk, een echte aanrader!

  • Roelofs
  • Doetinchem

  Na een kapotte airco van 12 jaar oud hebben wij City Airco benaderd voor een offerte, van advies tot realisatie gewoon met 1 woord perfect. We hadden een hele andere airco op ogen, maar naar advies van City Airco hebben we het nu een veel beter klimaat in onze slaapkamers.

  • Jasmijn
  • Leeuwarden

  In de zomers werd ons slaapkamer op zolder enorm warm. Gebeld met City Airco, na een bezoek aan huis hebben ze ons goed geadviseerd. Resultaat, een aangenaam klimaat en we kunnen weer heerlijk slapen.

  Gratis advies op maat

  U heeft interesse in airconditioning? We hebben volop kennis en ervaring en een uitgekiend assortiment. We combineren kwaliteit met service en aantrekkelijke prijzen. In een gratis adviesgesprek gaan we vrijblijvend in op de mogelijkheden die wij voor u hebben. Natuurlijk houden we rekening met uw woning, uw woonwensen en uw gezinssamenstelling. Zo realiseren we optimaal wooncomfort.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close